VIDEO ⟩ Sihilikult aega venitanud tippjalgpallur sai pallipoisilt korraliku obaduse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Riccardo Calafiori (esiplaanil valges mänguvormis).
Riccardo Calafiori (esiplaanil valges mänguvormis). Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS

Jalgpalli Euroopa liigas on käsil veerandfinaalid ning eile läksid Amsterdamis selle raames vastamisi kohalik Ajax ning Itaalia tipp AS Roma. Külalised noppisid lõpuks 2:1 võidu, kuid selle käigus tegelesid itaallased kohtumise viimastel minutitel aja venitamisega, mis ei meeldinud sugugi Ajaxi pallipoisile.

Käimas olid mängu lisaminutid ning pall veeres üle küljejoone. Sestap otsustas Ajaxi pallipoiss kiiresti visata uue mänguvahendi viskas AS Roma kaitsemängijale Riccardo Calafiorile, kui too eiras seda täielikult.

Too jooksis hoopis meetreid kaugemal oleva palli suunas ning see ei meeldinud pallipoisile üldse mitte. Ta otsustas oma pahameele näitamiseks visata järgmise palliga tema suunas jooksnud Calafiorit.

Järgnes tõeline näitemäng, sest pallipoisi tabamus olevat itaallasele põhjustanud tõelist valu. Kohtunik seda siiski uskuma ei jäänud ning näitas peagi aega venitanud kaitsemängijale kollast hoiatuskaarti.

18-aastane Calafiori, kes ise ka kunagi pallipoisina ametis olnud, pikka viha teda tabanud noormehe suunas ei pea. «Sel hetkel väljakul olles käis muidugi mul peas erinevad mõtted läbi. Õnneks suutsin rahu säitlida, kuid pean tunnistama, et vastasmeeskonna sarnane käitumine oleks ka mind palliposina häirinud. Ma küll ei austa sellist käitumist, kuid mõistan teda,» rääkis Calafiori pärast mängu.

Kuigi AS Roma teenis eile Amsterdamist väärtusliku võidu, siis koha eest poolfinaali tuleb veel heidelda nädala pärast toimuvas korduskohtumises Itaalias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles