Trans kostitas Tulevikku kuue väravaga, Tammeka oli parem Vaprusest

Christopher Krutto
Copy
JK Narva Transi mängijad.
JK Narva Transi mängijad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jalgpalli Premium liigas jätkatakse sel nädalavahetusel mängudega. Põneva kohtumise pakkusid Narva Trans ja Viljandi Tulevik, kes lõid kahe peale lausa kaheksa väravat.

Mängu läks juhtima Tulevik, kui täpne oli Ründav poolkaitsja Carson Emanuel Buschman-Dormond. Seejärel haaras initsiatiivi Trans ja 14. minutil viigistas Eduard Golovljov skoori. Üheksa minutit hiljem viis ta oma mängu teise väravaga kodumeeskonna juhtima. 27. minutil sai kaks kollast kaarti noppinud Tuleviku poolkaitsja Arc-En-Ciel Mintongo Mpal punase.

Teise poolaja alguses viis Transi juba 3:1 ette Aleksandr Zakarliuka. Kuigi 54. minutil lõi Ridwan Ayinla Babatunde Tuleviku poolt veel ühe tagasi, siis edaspidi jätkus Transi pidu.

64. minutil vormistas oma kübaratriki Golovljov. 82. ja 88. minutil oli omakorda täpne Zakarliuka, kes teise Transi mängijana kübaratriki sai löödud ja vormistas lõppseisuks 6:2

Pärnu Vaprus kohtus koduväljakul Tartu Tammekaga. 34. minutil läksid võõrustajad Tauno Tekko penaltist kohtumist juhtima. 45. minutil viigistas Igor Dudarev samuti penaltipunktilt skoori ja poolajale mindi viigilises seisus.

51. minutil lõi Kevin Mätas Tammeka 2:1 ette ja rohkem väravaid kohtumises ei sündinud.

Viis mängu pidanud ja kaheksa punkti kogunud Trans asub hetkel tabelis Paide Linnameeskonna ja Tallinna FCI Levadia järel kolmandal kohal. Tammeka on seni kahest peetud mängust mõlemad võitnud ja kuue silmaga tabelis neljas.

Tulevik on seni mänginud neljal korral ja saanud kolme kaotuse kõrval kirja ühe võidu. Kolme punktiga hoitakse hetkel kuuendat kohta. Esiliigast kõrgeimasse seltskonda tõusnud Vaprus on kolmes mängust teeninud ühe punkti ja on hetkel kaheksandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles