Sir Alex Ferguson tähistas 22-aastase vahel järel taas kolmikvõitu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sir Alex Ferguson.
Sir Alex Ferguson. Foto: Martin Rickett/PA/Scanpix

Legendaarse jalgpallitreeneri Sir Alex Fergusoni ülieduka karjääri üks meeldejäävamaid hooaegu oli 1998/99, kui tal õnnestus Manchester Unitediga noppida kolmikvõit: Inglismaa kõrgliiga, Inglismaa karikas ja Meistrite liiga. Nüüd rõõmustas Ferguson aga teistsuguse kolmikvõidu üle. 

Nimelt otsustas Ferguson juba treenerikarjääri ajal investeerida hobustesse, täpsemalt hobuste võiduajamisse. Sel nädalavahetusel panidki Suurbritannia parimad suksud ja nende džokid ennast Aintrees joonele ning Ferguson sai taas juubeldada. 

Nimelt noppisid tema hobused Liverpoolis kolmikvõidu: esimeseks tuli Protektorat, teine oli Monmiral ja kolmas Clan Des Obeaux. Kuna selle tõenäosus polnud just liiga suur (108-1), kasseeris Ferguson nõnda ka suure koguse raha. Täpsemalt öeldes 195 000 eurot. 

«See on kindlasti nende 20 aasta, mis ma hobustega tegelenud olen, parim päev,» tsiteerivad Briti väljaanded juhendajat. «See on tunduvalt erinev sellest, kui juhendasin veel vutiklubisid. Siis kontrollisin mina täielikult seda, mis väljakul toimub. Siin pole aga mina kontrollis, vaid kõike teeb treener. Mina omanikuna lihtsalt loodan parimat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles