FOTOD ⟩ Järjekordne rekamees eksis Nõmme-Harku terviseradadele (8)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rekka Nõmme-Harku terviserajal.
Rekka Nõmme-Harku terviserajal. Foto: Taavi Anijago

Viimastel kuudel on lisaks spordihuvilistele sattunud Nõmme-Harku terviseradadele ootamatud külalised. 

Jaanuari lõpus kirjutasime sellest, kuidas metsa vahele eksis leedulasest rekamees, kes uitas umbes 1,7 km, kuni lumme kinni jäi. Eile õhtul levis Facebooki grupis «Nõmmekad» info järgmisest õnnetust. 

Sündmuskohal viibinu sõnul suutis juht masina oma jõu ja tervisesportlaste näpunäidete abil tagasi õigele teele suunata. Kuigi 100-protsendilist kindlust pole, oli vägagi tõenäoliselt taas tegemist Leedust pärit rekamehega. 

Reka Nõmme-Harku terviserajal.
Reka Nõmme-Harku terviserajal. Foto: Taavi Anijago
Reka Nõmme-Harku terviserajal.
Reka Nõmme-Harku terviserajal. Foto: Taavi Anijago
Reka Nõmme-Harku terviserajal.
Reka Nõmme-Harku terviserajal. Foto: Taavi Anijago

Tõenäoliselt oli taas probleem taas GPSis. «Ma pole noor, aga sõidan veokiga alles esimest aastat. Tegin algaja vea: unustasin navigatsioonisüsteemis vajutada nuppu, mis lülitaks välja kõige otsema tee leidmise. See võib juhatada ka asfalteerimata teedele,» selgitas leedulasest rekajuht jaanuaris juhtunut.

«Siin aitaks, see kui vastavasisulised liiklusmärgid oleks tee alguses,» kommenteeris linnaosa vanema asetäitja Karmo Kuri Postimehele. «Nõmme linnaosavalitsus tegi talvel pärast reka intsidenti Saue vallavalitsusele ka vastavasisulise ettepaneku (sissesõit asub Saue vallavalitsuse territooriumil), kuid vastust ei ole meile tulnud. Praeguse juhtumi valguses võib oletada, et keelumärke teeotsas pole.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles