Neuville toetab taas kannatanuid: isegi väikesest annetusest on palju kasu

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Dppi/Gregory Lenormand/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Autoralli MM-sari jätkub tuleval nädalal Horvaatias. Hyundai piloodile Thierry Neuville'ile elavad seal kindlasti kaasa ka kohalikud. 

Belgia ralliäss jätkab heategevusliku kampaaniaga, mille alusel lubas ta hooaja alguses iga võistluse toimumispaigas mõnd olulist valdkonda toetada. Horvaatias suunab Neuville raha maavärinas tõsiselt kahju saanud Sisaki haigla taastamisse. 

Lõplik summa sõltub tulemusest. Minimaalselt läheb annetuseks 2000, teise koha puhul aga juba 4000 ja võidu korral 10 000 eurot. 

«Kuuldes, et Horvaatia ralli korraldajad käivitavad hirmsas maavärinas kannatada saanud Sisaki haigla ülesehitamiseks rahvusvahelise kampaania, tahtsin aidata.Praegusel pandeemia ajal on veelgi tähtsam, et kõik tervisega seotud taristus töötaksid edukalt ja inimesed saaks vajalikku abi,» ütles Neuville wrc.com-ile. 

«Jätkan oma plaaniga aitamaks kedagi igal WRC-etapil, see tundub minu jaoks loomulik. Loodetavasti saavad minu initsiatiivist indu ka teised. Isegi väiksest annetusest on palju kasu. Usun, et WRC kogukond suudab ühiselt aidata.»

Horvaatia ralli toimub 22.–25. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles