PSG tabas õhtuga kaks suurt kärbest: Bayern murtud, Neymar andis lubaduse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Neymar (paremal) ja Bayerni poolkaitsja David Alaba kohtumise järel.
Neymar (paremal) ja Bayerni poolkaitsja David Alaba kohtumise järel. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

Pariisi suurklubi Saint-German kaotas küll jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises 0:1 Müncheni Bayernile, ent pääses nelja parema hulka. Lisaks said nad eile õhtul ka teise suurepärase uudise. 

Praeguse seisuga peaks PSG staari Neymari leping lõppema 2022. aasta suvel ning palju on spekuleeritud tema lahkumise üle juba tänavuse hooaja järel. Nüüd tõmbas aga brasiillane tuure maha ning lubas, et ta jääb Prantsusmaa pealinna veel pikaks ajaks. 

«See [lepingupikendus] pole enam probleem. Muidugi tunnen end PSGs väga mugavalt, olen nagu kodus. Olen õnnelikum kui varem,» ütles Neymar kodumaa meediale.

Kuulduste järgi peaks ründeäss sõlmima PSGga 2026. aastani kestva lepingu. Tema jätkamisest on mõistagi huvitatud ka klubijuhid. Lisaks võib Neymari otsus mõjutada ka teist tähtmängijat Kylian Mbapped. 

«Oleme klubisse palju investeerinud, et võita Meistrite liiga ja kõik muud karikad. Neymaril ja Kylianil pole ainsatki põhjust lahkuda. Meil on kõik olemas, et igal turniiril esikoha eest võidelda,» ütles PSG president Nasser Al-Khelaifi enesekindlalt. 

Tõsi, Meistrite liiga triumfi suurklubil endiselt pole. Tunamullu jõuti finaali, mullu pudeneti poolfinaalis. Esikoht on viimastel hooaegadel olnud tiimi suurim eesmärk. 

«Peame rahulikuks jääma, sest Meistrite iiga pole veel läbi. Peame iga päev kõvasti vaeva nägema,» märkis Al-Khelaifi pärast Bayerni seljatamist. «Usk on olemas, aga saladus peitub töös. Detailid saavad määravaks.»

PSG ootab poolfinaali vastast tänasest Manchester City ja Dortmundi Borussia lahingust. Avamängu võitis 2:1 Inglismaa klubi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles