Itaalias viimaste kilomeetritega võiduta jäänud Virves sai karjääri raskeima kogemuse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Robert Virves ja Sander Pruul.
Robert Virves ja Sander Pruul. Foto: Robert Virves/Facebook

Nädalavahetusel Sanremos peetud rallil oma klassis pikalt esikohal olnud, kuid viimase katse probleemide tõttu kaheksandaks langenud Robert Virves hindab Itaalia asfalteedelt saadud kogemust väga kõrgelt. 

«Ilmselt oli mingi terav kivi kuskil vales kohas ja parem esirehv läks katki,» rääkis Virves Eesti Autospordi Liidule pühapäevasest õnnetusest, mis ta umbes kaheksa kilomeetrit enne lõppu kõrgest mängust kukutas. 

20-aastane eestlane hoidis R2B-klassis viimase katse eel 23,6-sekundilist edu. Seega võib tervikuna võistlusega rahule jääda. 

«Võtan asja mõnuga. Samal ajal kui kohalikud mehed punktidele sõitsid, võtsin mina asja täiesti pingevabalt,» selgitas Virves edu tagamaid. «Julgen öelda, et kõige keerulisemad katsed, kus siiani sõitnud. Legend oli sõidetav, kuid kaugel ideaalist.»

Virvese ja tema kaardilugeja Sander Pruuli peamine eesmärk oli asfaldilt kogemust hankida. Samal kattel kihutatakse ka tuleval nädalal Horvaatias JWRC-sarja hooaja avaetapil. «Sõita targalt ja kiiresti,» seadis noormees eesmärgiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles