Endine laskesuusatäht avastas lahutuse järel, et mees röövis tema hinge tagant viimse kui sendi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Gabriela Soukalova
Gabriela Soukalova Foto: SCANPIX

Endine Tšehhi laskesuusataja Gabriela Soukalova lahutas hiljuti oma abikaasast, endisest sulgpallurist Petr Koukalist, kuid avastas seejärel, et mees on ta rahast tühjaks teinud. 

Erinevalt eksabikaasast, kuulus Soukalova oma spordialal absoluutsesse tippu. Kaks olümpiahõbedat, kaks MM-kulda, -hõbedat ja -pronksi räägivad enda eest. Karjääri jooksul teenis ta kümneid miljoneid Tšehhi kroone, ent sellest rahast on suur osa kaduma läinud.

Soukalova süüdistuse kohaselt kandis Koukal mitmeid miljoneid enda pangakontole ning ostis selle eest kinnisvara. Soukalova jõudis abikaasa tegevusele jälile alles pärast lahutust.

«Gabriela Soukalova tõi abiellu kümneid miljoneid. Tema sporditeenistus on hästi dokumenteeritud. Tema sissetulekud olid enam kui kümme korda suuremad kui Petr Koukalil,» sõnas Soukalova advokaat Jaroslav Ortman, kes nõuab nüüd kohtu kaudu oma kliendile Koukali nimel olevat kinnisvara.

Soukalova sõnul avastas ta lahutuse järel, et tema hinge taga pole enam sentigi ning ta pidi äraelamiseks vanematelt raha laenama. Ühtlasi on Soukalova politseisse teinud kriminaalkaebuse ning asjaga tegeleb edasi politsei. Kui Koukali peaks vara omandamise eest süüdi jääma, võib teda oodata kuni kümne aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles