Kriisa hoiab võimalused avatuna: minu vastu tuntakse väga headest ülikoolidest suurt huvi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: arizonawildcats.com

Arizona ülikooli korvpallur Kerr Kriisa andis enda nime üleminekuteportaali, kuid see ei tähenda, et ta ilmtingimata oleks Arizonast lahkumas.

Kuna Arizona ülikool vallandada korruptsiooniskandaalist tingituna senise peatreeneri Sean Milleri, kaalub Kriisa võimalikku meeskonnavahetust.

TV 3 spordiportaalile antud intervjuus tunnistas Kriisa, et Milleri vallandamine oli kogu meeskonnale suur šokk. Arvestades, et Kriisa värbas Arizonasse just Miller, on 20-aastase mängujuhi otsus maad kuulata igati arusaadav.

«Tulin siia mängima treeneri juurde, kes sai kinga. Seetõttu tundus mõistlik panna oma nimi üleminekuteportaali. Kui sa enda nime sinna üles ei anna, siis ei tohi teised ülikoolid sinuga suhelda. Nüüd on mul võimalik vähemalt teisi võimalusi vaadata,» lausus Kriisa.

Eestlane kinnitas, et annab võimaluse ka Arizona uuele peatreenerile Tommy Lloydile. Vahetult enne Kalev Kruusile antud intervjuud oli Kriisal uue treeneriga ka kohtumine, millest jäi talle mulje, et treener teab, mida ta teeb.

Kuigi Kriisa mängis NCAAs tänavu vaid kaheksa mängu, tuntakse üle riigi tema värbamise vastu suurt huvi. «Huvi on väga suur ja väga headest ülikoolidest,» sõnas korvpallur, kes ei soovinud ülikoolide nimesid veel välja hõigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles