Manchester United tuli favoriidikoormaga toime, Arsenal pühkis häbi maha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Manchester Unitedi värava eest hoolitses taaskord Edinson Cavani.
Manchester Unitedi värava eest hoolitses taaskord Edinson Cavani. Foto: Peter Powell/EPA

Jalgpalli Euroopa liigas selgusid eile hilisõhtul poolfinalistid.

Euroopa liiga tänavuse hooaja suurim soosik tiitlile on endiselt Manchester United, kes sammus kindlalt ka poolfinaali. Veerandfinaalis Hispaania kõrgliiga klubi Granada vastu väga pingeliseks ei läinudki, sest võõrsilt saadud 2:0 võidule järgnes sama resultaat ka koduselt Old Traffordilt.

Poolfinaalis läheb United vastamisi Itaalia suurklubi Rooma ASiga, kes oli kahe mängu kokkuvõttes 3:2 parem Amsterdami Ajaxist. Korduskohtumine Itaalias läks üsna pingeliseks, sest avamängu 1:2 koduväljakul kaotanud Ajax läks mängu Roomas 56. minutil juhtima. Mõned minutid hiljem suudeti eduseisu ka korraks kasvatada, kuid VAR leidis, et kõik polnud enne seda ikkagi määrustepärane. Lõpuks suutsid väljakuperemehed seisu viigistada ja ikkagi ise poolfinaali sammuda.

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Londoni Arsenal ja Hispaania klubi Villareal. Seejuures pidi Arsenal eile maha pühkima nädal tagasi tekitatud häbi, kui koduväljakul ei suudetud Praha Slavia vastu enamat 1:1 viigist. Võõrsil tehti kõik selgeks juba 24. minutiga, mil tablool särasid Arsenali 3:0 juhtnumbrid, millele suudeti kohtumise lõpus veel üks tabamus lisada.

Villareal oli kahe mängu kokkuvõttes 3:1 üle Zagrebi Dinamost.

Euroopa liiga poolfinaalide avamängud peetakse 29. aprillil ning korduskohtumised 6. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles