CSKAst skandaaliga lahkunud Euroliiga staar sai NBAst korvi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mike James ja Dmitris Itoudis ei suuda CSKAs ühist keelt leida. Nüüd tuleb neil seda ilmselt jälle proovida.
Mike James ja Dmitris Itoudis ei suuda CSKAs ühist keelt leida. Nüüd tuleb neil seda ilmselt jälle proovida. Foto: Karolis Kavolelis/Scanpix Baltics

Suure kisa ja käraga Moskva CSKAst lahkunud korvpallitäht Mike James on otsapidi Venemaa tippklubisse naasmas. Põhjus lihtne, tema vastu puudus huvi NBAs.

Jamesil on olnud tänavu mitmel korral probleeme CSKA peatreeneri Dimitris Itoudisega. Kui esialgu eemaldati ta ajutiselt võistkonna juurest, siis nüüd tundus, et otsus on lõplik. Ootamatu pöördena võib CSKA tähtmängija ikkagi Euroliiga play-offides meeskonda aitama tulla ja ka järgmisel hooajal Venemaal pallida.

«Kuivõrd pöörane see ka ei tunduks, siis on võimalus, et Mike James naaseb otsustavaks faasiks CSKA ridadesse. Kui CSKA sooviks Jamesiga kehtivat kolmeaastast lepingut lõpetada, läheks see niigi keerulisel ajal maksma neli miljonit eurot. Samas lõppeb ju leping Itoudisega tänavu suvel ja CSKA lõpetas lootsiga ka läbirääkimised,» selgitas olukorrast teadlik Gerard Sole.

«CSKA kindlasti ei oodanud, et James võiks üldse naasta. Põhjus lihtne, sest mängumeest pidi ootama pallimine NBAs. Ükski meeskond siiski Jamesile pakkumist ei teinud ning nõnda jäi ta sootuks mängupaigata.»

Tänavu on James pallinud Euroliigas 27 kohtumises, milles keskmiselt visanud 19,3 punkti. Lisaks sellele jaganud 5,7 korvisöötu ja võtnud 3,1 lauapalli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles