Tottenhamile viigi välja võidelnud Harry Kane võib vigastuse tõttu jääda eemale olulisest kohtumisest

Postimees Sport
Copy
Harry Kane (vasakul) ja Tottenhami peatreener Jose Mourinho.
Harry Kane (vasakul) ja Tottenhami peatreener Jose Mourinho. Foto: JON SUPER/Pool via REUTERS/Scanpix

Reedel toimunud ainsas jalgpalli Inglismaa kõrgliiga kohtumises mängisid Everton ja Tottenham 2:2 viiki, kuid Londoni klubi ründeäss Harry Kane lonkas väljakult minema ning võib eemale jääda karikavõistluste finaalmängust.

Premier League’i otsesed konkurendid pidasid Goodison Parkil maha võrdsete duelli. Tottenham asus kohtumist 27. minutil Kane’i väravast juhtima, kuid neli minutit hiljem viigistas seisu penaltist Gylfi Sigurdsson.

62. minutil suutis Everton islandlase teisest väravast eduseisu haarata ent Kane’i teine tabamus 68. minutil tõi taas tabloole viiginumbrid ning selle seisuga kohutmine ka lõppes.

Kohtumise 90. minutil lonkas aga väljakult minema Kane, kes tegi viga parema jala pahkluule. Tottenhami peatreener Jose Mourinho ei osanud pärast mängu Kane’i vigastust hinnata, kuid tema osalemine järgmisel nädalal toimuvas Inglismaa karikafinaalis Manchester City vastu on sattunud kahtluse alla.

«Mängida oli jäänud veel mõni minut, aga ta tuli väljakult ära, ju ta siis tundis midagi. Olen optimistlik ja loodan, et tal on aega taastuda. Eks me oleme varsti targemad,» ütles Mourinho pressikonverentsil.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles