Itaalias poodiumile tõusnud Eesti vormelitalent: polnud paha nädalavahetus

Postimees Sport
Copy
Foto: Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team/Twitter

Mercedese noorteprogrammi kuuluv 17-aastane Eesti vormelitalent Paul Aron (Prema Powerteam) teenis Imola ringrajal peetud Formula Regional EM-sarja (FRECA) esimestes võistlussõitudes neljanda ja teise koha. 

Reedel alustas Aron võidukihutamist teiselt positsioonilt, ent langes kehva stardi tõttu esikolmikust välja. Neljas koht polnud paha, ent jääb veidi kripeldama.

Täna tegi noormees korraliku vigade paranduse. Kolmandalt realt lähte saanud eestlane tõusis stardiga teiseks ning hoidis kohta lõpuni välja. 

«Kindlasti polnud paha nädalavahetus, alustasin hooaega positiivselt, teenisin korralikult punkte ja olin järjepidev. Kahju, et esimese sõidu start ebaõnnestus. Õnneks suutsime teha korrektuurid ja täna tugeva esituse pakkuda,» arutles Aron pressiteates. 

«Neljas ja teine koht pole üldse mitte pahad. Masin oli piisavalt kiire, et võidu eest heidelda. Barcelonas üritan kindlasti kvalifikatsioonis esikoha teenida ja selle ka võistlussõidus võiduks vormistada. Kokkuvõttes on võtmesõna järjepidevus.»

FRECA-sarja teine etapp toimub 9. mail Barcelonas. Kahe võidusõidu järel on Aron 30 punktiga kolmandal kohal. Teda edestavad tiimikaaslane David Vidales (31) ja Gregoire Saucy (35).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles