Tottenham andis Mourinhole kinga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: MATTHEW CHILDS/Action Images via Reuters/Scanpix

Poolteist aastat tagasi Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi peatreeneriks saanud Jose Mourinho sai ametist priiks.

Portugallane sai Londoni klubi juhendajaks 2019. aasta novembris, kui ta võttis teatepulga üle Mauricio Pochettinolt. Oma esimesel hooajal õnnestus Mourinhol tüürida klubi Premier League'is kuuendale kohale. 

Tänavu juhendajal tiimi eesotsas enam nii hästi ei läinud. Viimasest kolmest mängust oli Tottenhamil õnnestunud teenida vaid kaks punkti ning Inglismaa kõrgliigas hoiti seitsmendat kohta. Märtsis pudeneks klubi konkurentsist ka Euroopa liigas.

Lisaks Mourinhole lahkuvad klubist ka tema toodud abilised Joao Sacramento, Nuno Santos, Carlos Lalin ja Giovanni Cerra. 

«Jose ja tema treeneritebrigaad on olnud meiega väga raskel perioodil. Jose on tõeline professionaal ja ta on näidanud koroonapandeemia ajal tõelist vastupidamist. Isiklikul tasandil nautisin väga temaga koos töötamist ja mul on kahju, et asjad nii ei õnnestunud, nagu me kõik soovisime. Tahame teda tehtud töö eest tänada ja ta on alati meie juurde tagasi oodatud,» sõnas klubi esimees Daniel Levy. 

Sel pühapäeval ootab Tottenhami ees tänavuse hooaja tähtsaim mäng, kui liigakarika finaalis minnakse vastamisi Manchester Cityga. Esialgu antakse juhtohjad klubis senisele abilisele Ryan Masonile. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles