Manchester Unitedi talisman on selgelt Superliiga vastu: unistusi ei ole võimalik osta

Karl-Joosep Küngas
Copy
Bruno Fernandes.
Bruno Fernandes. Foto: Laurence Griffiths/PA

Jalgpallimaailm lõi eile kihama, sest 12 Euroopa suurklubi tulid lagedale Euroopa Superliigaga, kuhu oodatakse veel kaheksat liitujat. Nii fännidele kui ka paljudele mängijatele see idee kohe üldse ei meeldi.

Oma nõusoleku liigaga liitumiseks on praeguseks andnud 12 klubi. Inglismaalt on jah-sõna öelnud Manchester United, Liverpool, Londoni Chelsea, Londoni Arsenal, Tottenhami Hotspur ja Manchester City, kellest viimane olevat lõplikult pardale hüpanud alles üheteistkümnendal tunnil ehk laupäeval. 

Lisaks on oma nõusoleku andnud kolm suurt Itaaliast ja Hispaaniast, ehk vastavalt Torino Juventus, AC Milan, Milano Inter ning Madridi Real, Madridi Atletico ja FC Barcelona.

Manchester Unitedi tähtmängija Bruno Fernandes avaldas sotsiaalmeedias oma arvamust toimunust. Fernandes jagas Instagramis koondisekaaslase Daniel Podence pilti, kus Wolverhampton Wanderersi ääreründaja hoiab Meistrite liiga palli käes ja alapealkirjaks on pandud: «See pall, see laul, see unistus.». Fernandes kirjutas seda jagades omakorda järgmist: «Unistusi ei saa raha eest osta.»

Fernandesega samal seisukohal on väga suur hulk inimesi. Näiteks tulid Liverpooli jalgpalliklubi toetajad kodustaadioni Anfieldi lähistele, kus püstitasid üles plakati, millel ilustses sõnum «Olgu sul häbi, Liverpooli jalgpalliklubi. Liverpooli fännid on Euroopa Superliiga vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles