Tiitlikaitsja auto läbis Horvaatia MM-etapiks korraliku uuenduskuuri: nüüd oleme olukorras, mida tõesti soovisime

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Mullu WRC2-sarja maailmameistriks kroonitud Mads Östberg tuleb Horvaatias tänavu esmakordselt ralliradadele, et asuda tiitlit kaitsma. Selleks saab ta kasutada uuenduskuuri läbinud Citroën C3 Rally2 masinat.

Östberg on käinud kohal küll mõlemal senipeetud WRC etapil Monte Carlos ja Soomes, kuid viibinud seal teises rollis. Nüüd Horvaatias saab norralane viimaks ralliautosse istuda ning enne võistust on tuju väga hea.

«Oleme teinud väga palju tööd praeguse C3 kallal. Olles olnud selle projekti juures algusest peale, siis olen väga positiivselt meelestatud praegust seisu vaadates,» selgitas Östberg WRC kodulehele.

Östbergile esimesel võistlusel midagi lihtsalt ei anta, kuna võitmiseks tuleb tal WRC2-s teiste seas alistada nii Andreas Mikkelsen, Nikolai Grjazin kui ka Teemu Suninen. «Võitlus WRC2 arvestuses on väga tugev, kui sul tuleb heidelda sääraste sõitjatega nagu Andreas. Siiski ootan head võistlust, eriti olukorras, kus meie auto on õiges seisus,» jätkas Östberg.

Norralane valmistus Horvaatia MM-etapiks Ungaris sõidetud ralliga. Suurema osa võistlusest juhtinud Östberg pidi leppima lõpuks viienda kohaga. Võidu nurjas viimasel kiiruskatsel tekkinud rehvipurunemine. Võistluse Ungaris võitis just Grjazin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles