Liverpool kaotas taas punkte, Klopp lükkas kuulujutud ümber

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Lee Smith/AP/Scanpix

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Liverpooli heitlik hooaeg jätkus eile Leedsis, kus tuli leppida 1:1 viigiga. 

Avapoolaja keskel Sadio Mane väravast juhtima läinud Liverpool oli pikalt võidus kinni, ent lõpu eel võitlesid koduperemehed välja magusa punkti. Leedsi eest jõudis 87. minutil sihile Diego Llorente.

Punasärkidel on 32 vooruga kirjas 54 punkti, mis annab kuuenda koha. Üheksa silma vähem teeninud Leeds jagab Arsenaliga 9.-10. positsiooni. 

Lisaks nigelale koduhooajale langes Liverpool konkurentsist ka Meistrite liigas, kus tuli veerandfinaalis alla vanduda Madridi Realile. Seetõttu räägitakse üha enam peatreeneri Jürgen Kloppi lahkumisest.

Ent tulemused polevat ainus põhjus. Eile hakkasid ringlema kuulujutud, et sakslasest juhendaja astub ise tagasi, sest Liverpool liitub värskelt loodud Superliigaga. Klopp lükkas need kuulujutud aga kiiresti ümber.

«Kuulsin, et pidin täna ametist lahkuma või midagi. Mida keerulisemaks olukord muutub, seda rohkem tahan siia jääda. Tunnen end tiimi, klubi ja fännide ees vastutavana. Käes on väga raske aeg, aga proovin midagi välja mõelda,» rääkis Klopp pressikonverentsil pärast viiki Leedsiga. «Olen siin peatreenerina. Teen oma tööd nii kaua, kui mul lastakse.»

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles