CSKA korvpalliklubi president Superliigast: rikkad mängivad rikastega, et saada veelgi rikkamaks

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Andrei Vatutin (paremal) ja CSKA peatreener Dimitris Itoudis 2019. aastal Euroliiga võidutrofeega.
Andrei Vatutin (paremal) ja CSKA peatreener Dimitris Itoudis 2019. aastal Euroliiga võidutrofeega. Foto: Valery Sharifulin/Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Kuigi reeglina öeldaks, et kingsepp jäägu enda liistude juurde, siis Moskva CSKA korvpalliklubi president Andrei Vatutin võttis värskelt loodud jalgpalli Superliiga olemuse üsna tabavalt kokku. 

«Ma ei oska konkreetset seisukohta võtta, ent kindlasti tuleks arvestada ka UEFA ja teiste jalgpalliorganisatsioonidega. Aga see pole lihtne. Suures plaanis ei muutu midagi. Rikkad tahavad mängida rikastega, et saada veelgi rikkamaks. Samas soovivad ka vaesed rikaste arvelt kosuda. Õiglast lahendust ilmselt polegi,» rääkis Vatutin Venemaa meediale. 

Ilmselt rohkem valutab klubi president aga südant homme algava korvpalli Euroliiga veerandfinaalseeria pärast Istanbuli Fenerbahcega. Vaatamata tagasilöökidele lõpetas CSKA põhiturniiri teise kohaga. Vatutin püsib optimistlik. 

«Olen tänavu kuulnud palju rahuolematust meie tulemuste osas. Aga vaadake tabelit! Me lõpetasime teisel kohal, ent võitude-kaotuste suhe oli võitja Barcelonaga võrdne. Kõigil Euroliiga satsidel on olnud keeruline, tõusude ja mõõnadega hooaeg. Kõik väikesed nüansid mõjutavad,» arutles ta. 

Muide, CSKA on endiselt Euroliiga valitsev meister. 2019. aastal alistasid nad finaalis Istanbuli Anadolu Efesi. Mullu jäi hooaeg koroonaviiruse tõttu pooleli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles