Laskesuusakoondise peatreeneriks soovivad mitu suurriigi spetsialisti, määravaks võib saada palganumber

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti laskesuusatajad.
Eesti laskesuusatajad. Foto: Tairo Lutter

Laskesuusakoondise jaoks seisavad ees huvitavad ajad, sest mõne nädala jooksul saab paika, kes asub juhendama Eesti laskesuusatajaid algaval olümpiahooajal. Kandideerimine peatreeneri kohale lõppes 20. aprillil ning laskesuusaliidu president Assar Jõepera kinnitas, et huvi oli äärmiselt suur.

Tänaseks päevaks on laskesuusaliidu juhatus tutvunud kõikide avaldustega ning saadud CVd kinnitavad, et läbirääkimisi alustatakse tõeliste spetsialistidega. Siiski on väiksed takistused, mis ei luba uut lootsi juba aprillis ametisse kinnitada. ​«Osad kandideerijad on selgelt öelnud, et saavad meiega edasi suhelda pärast 30. aprilli. Seda eelkõige seetõttu, et just sel kuupäeval kinnitavad enamik rahvuskoondiseid enda peatreenerid ka tulevaseks hooajaks ning nõnda ei teata veel kindlalt, kas jätkatakse näiteks senisel ametikohal. Meie sõltumegi paljuski just sellest, kuid võin kinnitada, et huvi on olnud suur ja ennast on pakkunud kogenud treenerid nii Soomest, Saksamaalt, Valgevenest kui ka Venemaalt,» lausus Jõepera intervjuus Postimehele.

Vähemalt esmasel hinnangul ei pidanud laskesuusaliidu juhatus ühtegi avaldust tagasi lükkama. Kõik vastasid nõutavatele kriteeriumitele. ​«Ükski CV ei olnud n-ö poolik. Kõik inimesed on olnud varasemalt mõne koondise juures pea- või abitreeneri rollis. Nüüd tulebki hakata nendega edasi suhtlema,» jätkas Jõepera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles