Hyundai peab Tänaku ja Neuville'iga läbirääkimisi, Adamo tahab jätkata vanaviisi

Karl Mihkel Eller
Copy
Hyundai tiimipealik Andrea Adamo (vasakul) ei tahtnud Horvaatia ralli võidukohustuse koormat laduda Ott Tänaku (paremale) õlule.
Hyundai tiimipealik Andrea Adamo (vasakul) ei tahtnud Horvaatia ralli võidukohustuse koormat laduda Ott Tänaku (paremale) õlule. Foto: Hyundai Motorsport

Täna tehakse Horvaatias algust MM-sarja kolmanda etapiga. Eelmise etapi Soomes võitsid Ott Tänak ja Martin Järveoja, kuid talverallist on möödas peaaegu kaks kuud. Üleeile õhtul Zagrebisse jõudnud Adamot näis see fakt üllatavat. «Juba kaks kuud? Aeg ikka lendab. Mul on tunne, nagu oleks Arktika ralli toimunud alles eelmisel nädalal,» ütles Adamo naljatledes.

Tegelikult on Hyundai tiimil vahepealsel ajal käed ja jalad tööd täis olnud. Kolm nädalat tagasi teatas Lõuna-Korea autotootja koos Toyota ja M-Spordiga, et jätkavad WRC-sarjas vähemalt kuni 2024. aastani.

Kuni peakorterist polnud jah-sõna tulnud, ei lubanud Adamo 2022. aasta Rally1-auto ehitamisele kulutada ühtegi senti. Jaanuaris Postimehele antud intervjuus ütles ta, et uue auto arendustööga pole veel algust tehtud. Kui kaugele on jõutud nüüd, mil rahakotirauad avatud? «0,1,» kõlas taas Adamo napp vastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles