NBA korvpallurile tungiti jõhkralt kallale: ta võinuks surma saada!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sterling Brown.
Sterling Brown. Foto: Hannah Foslien/AFP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA klubi Houston Rocketsi mängija Sterling Brownile tungiti kallale ning ta toimetati haiglasse. Pealtnägijate sõnutsi pääses ta isegi õnnelikult. 

Sündmused hargnesid ühes Miami stripiklubis, mida Brown koos tiimikaaslasega külastas. Rocketsi ametlikus avalduses seisis vaid, et mängijale tungisid kallale võõrad inimesed, kes tekitasid talle peamiselt näovigastusi. Lisati, et pallur peaks täielikult taastuma. 

Mõistagi ei jäänud põhjused siiski varjule. USA meedia andmetel algas madin sellest, et Brown üritas varajastel hommikutundidel stripibaarist väljudes siseneda võõrasse kaubikusse. Seal kasvas välja tüli vähemalt kolme seni teadmata mehega.

«Nad lendasid Brownile peale, peksid teda ning lõid pudeliga pähe. Verd oli kõikjal,» rääkis üks allikatest. «Tema nägu oli täiesti üles pekstud.»

Kuigi Rocketsi avaldusest jäi toimunust üsna leebe mulje, oli olukord tegelikult väga karm. «Kui Brown poleks füüsiliselt tugev ja vastupidav, võinuks juhtuda halvim. Ta oleks võinud surma saada!» rääkis üks kohalviibija. 

26-aastase Browniga oli sündmuspaigal tiimikaaslane Kevin Porter Jr, kes kamraadi aidates sai samuti veidi klohmida. Tõsi, samal õhtul jooksis ta juba Heati vastu väljakule. 

Brown toimetati haiglasse, kust ta pärast mitut näoõmblust koju lubati.

NBA alustas juhtunu uurimist. Muuhulgas menetletakse ka seda, kas Brown ja Porter Jr rikkusid liiga tervise- ja ohutuprotokolli, külastades keset koroonapandeemiat stripiklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles