FOTO ⟩ Horvaatia MM-rallil rikuti jämedalt reegleid

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Horvaatia MM-etapil. Nagu näha, siis poodiumil oli kõik korras, kuid enne seda rikuti reegleid jämedalt.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Horvaatia MM-etapil. Nagu näha, siis poodiumil oli kõik korras, kuid enne seda rikuti reegleid jämedalt. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Täna algavale Horvaatia MM-rallile pole valitsuse otsusega lubatud pealtvaatajaid ning see tähendab, et ka eilne avatseremoonia pidanuks toimuma piltlikult öeldes suletud uste taga. Nagu fotod koha pealt reedavad, siis päris nii ei läinud.

Nimelt postitati sotsiaalmeediasse pilt, kus avapoodiumile sõitvate autode rodu ääristasid inimesed. See on vilistamine ettekirjutuste peale.

Rallimaailmas tiirlev insener Yannick Willocx oli fotol nähtava peale pahane. «Üritame asju teha õigesti. Järgime reegleid, anname koroonaproove, püsime karantiinis jne. Ja siis korraldatakse tseremoniaalstart kesklinnas (Horvaatia pealinnas Zagrebis – toim). Ma ei saa sellistest asjadest aru,» kirjutas ta.

Horvaatia ralli kirjutab ka oma kodulehel, et on oluline järgida Horvaatia ametivõimude kehtestatud reegleid: näiteks tuleb väljas hoida vähemalt pooleteise meetri pikkust distantsi ning ühes kohas ei tohi korraga koguneda rohkem kui 25 inimest. Samuti tuleb kanda meditsiinilist maski.

Horvaatia rallit on võimalik eesti keeles jälgida SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles