Korvpallimaailm leinab autoavariis hukkunud NBAsse teel olnud talenti

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Eesti aja järgi möödunud ööl anti teada, et autoõnnetuses on hukkunud 19-aastane korvpallur Terrence Clarke. Tugevas Kentucky ülikoolis mänginud ameeriklasele nähti tulevikku ka maailma tugevaimas liigas NBA, kus ta oleks draft'is ehk noormängijate valikus ilmselt kaubaks läinud teises ringis.

«Olen tohutult kurb,» ütles Kentucky peatreener John Calipari, kelle käe all pallis Clarke lõppenud 2020/21. hooajal. «Noor inimene, keda me kõik armastasime, kaotas oma elu liiga vara. Terrence oli suurepärane noormees. Oleme kõik šokis.»

Clarke'i autoõnnetus juhtus Los Angeleses, kuhu ta oli läinud, et end draft'iks valmis seada. Eelmisel hooajal viskas ta Kentucky eest 9,6 punkti mängus, kuid osales vigastuste tõttu vaid kaheksas mängus. Sellest hoolimata peeti teda väga andekaks palluriks ning noormängijate valikus valituks osutumine näis tõenäoline.

Bostonist pärit Clarke'i surmauudisele reageerisid ka NBA tähed, näiteks Utah Jazzi liider Donovan Mitchell ja aegade parimaks peetav LeBron James.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles