Olümpiapiletit jahtivad eestlased jäid teisel pool ookeani seekord tühjade kätega

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: FIVB

Rannavõrkpallurid Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar ei pääsenud seekord Mehhikos Cancunis toimuval tugevuselt 4* MK-etapil põhiturniirile.

Eesti duo alustas turniiri kvalifikatsioonist, kus esmalt mindi vastamisi poolakate Milosz Kruki ja Mikolaj Miszczukiga. Selle mängu võitis Eesti esipaar 2:0 (21:15, 21:15), vahendab volley.ee.

Põhiturniirile pääsemiseks tuli alistada kaks vastast, otsustav mäng peeti šveitslaste Marco Krattigeri ja Florian Breeri vastu ning selle kohtumise võitis Šveitsi duo 2:0 (21:13, 21:18).

Nõlvak ja Tiisaar osalesid samas kohas toimunud MK-etapil ka eelmisel nädalal, kui pääseti läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile ja saadi lõpuks 17. koht.

Nüüd tulevad Nõlvak ja Tiisaar koju ning sõidavad mai alguses Türki Tokyo olümpiamängude kontinentaalkarikasarja kvalifikatsiooniturniiri teise ringi turniirile. Eesti kuulub A-alagruppi koos Läti, Itaalia, Venemaa, Türgi, Leedu, Sloveenia ja Inglismaaga. Turniir toimub 6.-9. maini Türgis Izmiris. Eestit esindavad Nõlvak ja Tiisaar ning Dmitri Korotkov ja Timo Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles