Vigastuspausilt naasnud Childress aitas Raplal Tartu vastu veerandfinaalseeria viigistada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rapla korvpallurid ja peatreener Toomas Annuk.
Rapla korvpallurid ja peatreener Toomas Annuk. Foto: Kristjan Teedema

Eesti korvpalli meistriliigas peeti täna ainult üks kohtumine ning seda Tartu Ülikooli spordihoones. Kodumeeskond Tartu võõrustas külla sõitnud Raplat ning edu korral oli tartlastel võimalik koht poolfinaali kindlustada. Külalised siiski suutsid oma paremuse maksma panna, võttes 74:54 võidu.

Võõrsil suutsid tartlased üllatuslikult võiduga naasta, kuid kodumängus oli neil vastas hoopis teine Rapla. Seda eelkõige seepärast, et nende rivistuses oli tagasi liider Brandon Reginald Childress.

Kohtumise alguses suutis Tartu kerge initsiatiivi haarata ning selle pealt 10:5 juhtima asuda. Avaveerandi lõpuks kahanes nende edu siiski ainult punktiliseks (14:13). See jäi viimaseks korraks, kui Tartu eduseisu sai nautida. Rapla haaraski Childressi vedamisel initsiatiivi ning poolajaks juhiti kohtumist 36:26.

Teisel poolajal õnnestus tartlastel korra veel viigini jõuda, kuid sellega nende jaks ka lõppes. Tasapisi surus Rapla enda paremuse peale ja lõpuks särasid tablool nende jaoks kindlad 74:54 võidunumbrid.

Rapla edukaimana viskaski Childress hea visketabavusega 21 punkti. Teda toetasid Roberts Freimanis 12, Tom Kaldre 11 ja Sven Kaldre 10 silmaga. Kodumeeskonna suurimaks korvikütiks kerkis 14 punktiga Hendrik Eelmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles