Kotsar vedas üleplatsimehena Hamburgi taas võidulainele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Maik-Kalev Kotsar.
Maik-Kalev Kotsar. Foto: Hamburg Towers/Facebook

Saksamaa korvpalliliiga põhihooaeg on jõudnud otsustavasse faasi, kus iga võidupunkt määrava tähtsusega. Eesti koondislase Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg võõrustas 30. voorus Würzburgi meeskonda ning teenis vajaliku 95:83 võidu.

Enne tänast kohtumist liigatabelis 19 võidu ja 10 kaotusega kuuendat kohta hoidnud Hamburg vajab viimastes voorudes võite, et soodsamat vastasseisu kohamängudeks teenida. Täna oli neil ka võidukohustus, sest vastu tuli Würzburgi klubi, kes juba ammu minetanud võimalused pääsemiseks play-offi.

Hamburg haaras kohe avaveerandil initsiatiivi ning läks kohtumist parimal juhul üheksa silmaga juhtima. Otsustavat minekut siiski teha ei õnnestunud ning teisel veerandil jõudsid külalised viigiseisuni (33:33). Avapoolaeg kuulus siiski kodumeeskonnale, kuid eduseis oli ainutl 50:44.

Teine poolaeg kulges sarnaselt nagu esimenegi. Hamburg läks suheliselt kiiresti 7-9 silmaga juhtima, kuid vastased suutsid sellest välja ronida. Õnneks jäi sedapuhku viimane sõna ikkagi Hamburgile ja seda suuresti tänu Kotsarile. Eesti koondislane tõi otsustavatel hetkedel vajalikud korvid ning nõnda võeti 95:83 võit.

Kotsar kerkis järjekordselt Hamburgi võidumängus üleplatsimeheks. Seda puhku jäi tema arvele 21 silma ja veel ka 7 lauapalli. Patrick Spencer toetas teda 18 punktiga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles