Itaalia suusatäht liitub Venemaa koondisega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Federico Pellegrino.
Federico Pellegrino. Foto: Newspix24/SIPA/Newspix24/SIPA

Viimastel aastatel Itaalia murdmaasuusatamist pildil hoidnud Federico Pellegrino otsustas sel suvel liituda Venemaa koondisega, et olümpiahooajaks korralik ettevalmistus teha.

Koos Pellegrinoga võtab sellise sammu ette ka Francesco De Fabiani. Mõlemat sportlast asuvad sel suvel juhendama Venemaa koodist treenivad Markus Kramer ja Sergei Turjšev. Esimene kokkusaamine tulen nii Venemaa koondisel kui ka Itaalia suusatähtedel 17. mail Ramsaus.

Mõnda aega tagasi oli teada, et Pellegrino ja De Fabiani liituvad Krameri treeningrühmaga, kuid see valandas uudised nagu oleks Kramer Venemaalt lahkumas. Nõnda siiski pole ja need uudised vaigistas Venemaa alaliit väga kiiresti. Selline koostöö on ilmselt kasulik mõlemale osapoolele. Pellegrino saab parema vastupidavuse hooajaks ning venelased saavad õppida sprindiässalt nii mõndagi.

Krameri ja Turjševi treeningrühma kuuluvad Venemaa koondislastest Jevgeni Belov, Aleksander Bessmertnõhh, Artjom Maltsev, Hleb Retivõhh, Sergei Ustjugov, Alisa Žambalova, Julja Stupak ja Kristina Matšokina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles