Tiitlikaitsja O'Sullivan saadeti juba teises ringis kotte pakkima

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Imago Images/Xinhua/Scanpix

Snuukri valitseval maailmameistril Ronnie O'Sullivanil ei õnnestu tänavu oma tiitlit kaitsta, sest 45-aastane britt pudenes läinud ööl MMil konkurentsist. 

Avaringis Mark Joyce'ist 10:4 üle olnud O'Sullivan pidi teises ringis vastamisi minema mulluse poolfinalisti Anthony McGilliga.

Kuuekordne maailmameister jäi duellis kärmelt tagaajaja rolli ning ühel hetkel oli seis 10:6 McGilli kasuks. O'Sullivanil õnnestus seejärel veel 11:10 juhtima pääseda, kuid vastasseisu viimane sõna jäi šotlasele, kes kaks frame'i järjest võitis ning 12:11 tulemusega veerandfinaali sammus. 

O'Sullivan oli pärast allajäämist vastase suhtes väga lugupidav. «McGillil oli mullu poolfinaalis ebaõnne, et ta seal kaotas. Kui mina oleks tänavu kaotanud kellelegi teisele, siis oleksin väga pettunud, aga snuukrijumalad talitasid täna õigesti,» vahendab BBC ala elava legendi sõnu. 

McGill oli pärast triumfi mõistagi kui seitsmendas taevas: «See on üks mu parimaid võite. Selles pole kahtluski. Ronnie alistamine on suurepärane saavutus, kuid nüüd tahan oma head turniiri jätkata ja võita ka oma järgmine kohtumine.»

Kaheksa parema seas astus šotlasele vastu kas Stuart Bingham või Jamie Jones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles