Video ⟩ Kümnekesi lõpetanud Legion jättis kolm võidupunkti koju

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Legioni ja Tuleviku kohtumine.
Legioni ja Tuleviku kohtumine. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpalli kõrgliigas teenis täna võidulisa Tallinna Legion, kes alistas 2:1 Viljandi Tuleviku. 

Pealinlased asusid kohtumist juhtima 37. minutil, kui täpne oli Kirill Nesterov, teise poolajal alguses lõi Legioni teise Pavel Dõmov. 

57. minutil jäid võõrustajad väljakule aga kümnekesi, sest neljaminutilise vahega suutis kaks kollast kaarti teenida vanameister Aleksandr Dmitrijev. Pärast seda suutis Tulevik, kes oli avapoolajal ilma jäänud oma tavapärasest tipuründajast Kaimar Saagist, küll Carson Buschman-Dormondi abil ühe tagasi lüüa, kuid enamaks külalistel enam jõudu ei jagunud.

«Poolajal rääkisime, et kiirustasime ja lõime palle liiga palju õhku, neil on taga tugevad vennad ja meile see ei sobinud,» sõnas Legioni poolkaitsja Sander Puri mängu järel Soccernet.ee otseülekandes.

«Teise poolaja tegime aga ise raskeks, ma panin Sanja (Aleksandr Dmitrijevi - toim.) veits tanki oma sööduga, ta sai sealt teise kollase ja punase. Aga pole hullu, saime võidu kätte ja see näitab ka südikust, et me oleme kaks mängu järjest vähemuses ära hoidnud,» leidis koondislane. 

Tuleviku poolkaitsja Herol Riiberg nentis, et meeskond jäi mängu alguses magama: «Essal poolajal olime täiesti kas bussis või riietusruumis alles. Ma ei tea, miks, aga mingit emotsiooni ega energiat ei olnud.»

Võiduga kindlustas Legion liigatabelis oma kolmandat positsiooni. Samas on tabeliseisul praegu juures oma koefitsient, kuna valitsev Eesti meister Tallinna Flora alustas koroonaviiruse ja sellega kaasnevate eneseisolatsioonide tõttu oma hooaega teistest tunduvalt hiljem. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles