CSKAst tüliga lahkunud James: kahe mehe vahel tekkis konflikt, mis polnud korvpalliga seotud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Mike James (palliga) jahib Broonklyn Netsiga NBA meistrisõrmust.
Mike James (palliga) jahib Broonklyn Netsiga NBA meistrisõrmust. Foto: Mary Altaffer/AP/Scanpix

Möödunud suvel Moskva CSKAga kolmeaastase lepingu sõlminud, kuid juba tänavu aprillis tiimist lahkunud Mike James avas juhtunu tausta. 

30-aastasel tagamehel oli poolikuks jäänud hooaja jooksul probleeme mitmel korral. Esimest korda eemaldas CSKA peatreener Dimtris Itoudis Jamesi meeskonnast jaanuaris, sama kordus märtsi lõpus. Teist korda rünnakuliider enam tiimi juurde ei naasnudki. 

«Minu eraelus juhtus üht-teist ja tundsin, et sellele ei reageeritud nii, nagu minu arvates oleks pidanud. Meil tekkis väike tüli. See polnud seotud minu kui korvpalluriga, vaid mul oli Itoudisega kokkupõrge inimlikul tasemel. Lihtsalt kahe mehe vahel tekkis konflikt väljaspool korvpalliplatsi,» vahendas Eurohoops Jamesi. 

Osav mängija ei jäänud aga kauaks ripakile. Ta naasis mõneaastase pausi järel NBAsse, liitudes tiitli eest heitleva Brooklyn Netsiga. 

Ööl vastu laupäeva jooksis James ka esimest korda platsile. Debüüt polnud sugugi paha, ta kogus 21 minutiga 8 punkti, 2 lauapalli ja sama palju vaheltlõikeid. 

«Ma polnud kindel, et tahan uuesti NBAs mängida. Sain korralikult palka, mulle meeldis kõvasti minuteid teenida ja staari-rolli täita,» sõnas viimati 2018. aastal ookeani taga mänginud James pärast esimest matši. 

«Aga vanemaks saades ei soovi sa enam igal õhtul enda õlule nii suurt vastutust. 21 minutit mängida tundub praegu parem, kui et olla pidevalt tähelepanu keskpunktis. Tunnen, et selles rollis võin särada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles