VIDEO ⟩ Kas naiste meistriliiga aasta värav löödi ära?

Postimees Sport
Copy
Evelyn Šilina lõi tõelise iluvärava.
Evelyn Šilina lõi tõelise iluvärava. Foto: jalgpall.ee

Eesti naiste jalgpallimeisrtivõistluste 3. vooru keskses mängus alistas mulluse kulla ja hõbeda heitluses FC Flora Tallinna Kalevi 3:1, võttes revanši kuu alguses Superkarika mängus saadud 0:1 kaotuse eest. Ses mängus löödi ka tõeline iluvärav.

Värava autoriks oli 51. minutil kalevlanna Evelyn Šilina, kes liikus audisisseviske järel karistusala nurga juurde ning tõstis kauni kaarpalli üle Flora väravavahi Getter Laari värava tagumisse nurka. Vaata väravat mängu tipphetkede videost (algusega 2.05)!

Paarkümmend minutit hiljem näitas Šilina veel korra oma head jalga, olles lähedal karistuslöögist värava saavutamisele.

Suures plaanis domineeris kohtumist aga Flora. Skoori avas 14. minutil pealöögiga Getter Saar. Teise poolaja 45. sekundil kasvatas edu Lisette Tammik, kes sooritas mängu jooksul veel mitu teravat pealelööki, kuid ülejäänud suutis Kalevi vv Jonna Soomets tõrjuda. Punkti pani mängule Saar 89. minutil oma teise väravaga.

Flora jätkab täisedu, 9 punktiga. Sama palju punkte on ka Saku Sportingul, kes oli võõrsil 2:0 üle Tartu Tammekast. Pärnu Vaprus alistas Lasnamäe Ajaxi ning Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskond Põlva Lootose samuti võrdse tulemusega 2:0.

Florale ja Sakule järgnevad Vaprus ja Kalev 6 ning Tulevik ja Tammeka 3 punktiga. Lootos ja Ajax pole punktiarvet avanud.

Saku - Flora kohtuvad kolmapäeval kell 19 karikavõistluste veerandfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles