Ogier' sõnul tegi avarii ta seljale liiga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Ogier' avariiline Toyota.
Sebastien Ogier' avariiline Toyota. Foto: MarMal/Twitter

Nädalavahetusel lõppenud autoralli MM-etapp Horvaatias pakkus väga palju emotsioone. Vaatamata kõigele suutis valitsev maailmameister Sebastien Ogier võidukalt Horvaatiast lahkuda, kuid viimasel päeval toimunud avarii avaldas talle selgelt mõju.

«Just mentaalselt oli see tõeline põnts. Kui see avarii toimus, siis olin parajas šokis. Kokkupõrge tegi mu seljale liiga, sest see toimus ikkagi üsna suurel kiirusel. Õnneks ei saanud keegi selles tõsisemaid vigastusi ja kõik jäid terveks. Ainult autod said kahjustada,» selgitas Ogier pärast rallit toimunud pressikonverentsil.

«Ausalt arvasin tol hetkel, et minu ralli on lõppenud. Õnneks tuli kokkupõrge meie masinale ühe tugevama koha peale. Kere sai küll kahjustada, kuid rattad vaatasid õiges suunas ja turvapuur jäi puutumata. Ainult veidi tolmu tuli kaardilugeja poolelt sisse ja seega tuli parema nähtavuse saamiseks Julien (Ingrassia toim.) kandma prille,» jätkas prantslane.

Horvaatia rallilt saadud maksimum punktidega tõusis Ogier nüüd ka WRC-sarja punktitabelit juhtima. Tal on kolme etapiga koos 61 punkti, kuid jälitajad püsivad prantslase kannul. Thierry Neuville on kogunud 53 ning napilt Horvaatias võiduta jäänud Elfyn Evans 51 silma. Neljandal kohal olev Ott Tänak jääb Ogier'st maha 21 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles