Virves Horvaatia intsidendist: tegelikult on tegemist lihtlabase vargusega

Karl Mihkel Eller
Copy

Ainsate eestlastena MM-sarja juunioride arvestuses võistlevad Robert Virves ja kaardilugeja Sander Pruul ei jäänud Horvaatia ralliga üldse rahule. Vaid mõne nädala eest karjääri esimesel asfaldirallil osalenud eestlased teadsid juba enne MM-hooaja avaetappi, et neil on sel teekattel vähem kogemusi kui konkurentidel.

Sarnaselt WRC klassis sõitvate Ott Tänaku ja Martin Järveojaga tehti reedel vale rehvivalik, mis jättis oma jälje katseaegadele. Laupäeva esimesel katsel näidati head minekut, kuid paraku riivas Virvese Ford Fiesta teeäärset kivivalli ning kaotas vasaku tagaratta. Kolme rattaga edasi sõites saadi katselt aeg kirja, kuid võistlust jätkata polnud võimalik. Ühtlasi oli ratas teadmata kadunud.

Kui tavaliselt toovad rallifännid võistlejatest rajale jäänud detailid tagasi hooldusalasse, siis Horvaatias vennaarmu ei tuntud ning kadunud ratta otsingutest rullus lahti tragikoomiline lugu.

Loe artiklist, kuidas reageerisid rehvi leidnud horvaadid soovile see omanikule tagastada ning milline on rehvileida üllatuslik taust.

Lisatud ka video avariist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles