Uus treener Suurthal: Kontaveit soovib väljakul pisut rohkem vabadust (2)

Ville Arike
, reporter
Copy
Anett Kontaveidi uus treener Ain Suurthal.
Anett Kontaveidi uus treener Ain Suurthal. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Eelmisel nädalal Stuttgardi tenniseturniiril veerandfinaali jõudnud ja seal superstaar Arina Sabalenkale kõva lahingu andnud Anett Kontaveit teatas treenerivahetusest, inglase Nigel Searsi asemel juhendab teda nüüd NSV Liidu meistrivõistlustelt ühe medali võitnud ja 15 korda Eesti meistriks tulnud Ain Suurthal.

«Tundsin, et on aeg edasi liikuda,» teatas Kontaveit oma kodulehel. «Olen Nigelile selle aja ja pühendumise eest väga tänulik! Mu mäng arenes kolme aastaga päris palju, läksin paljudes asjades paremaks, mu mäng muutus kindlamaks ja stabiilsemaks – see on kindlasti tänu talle. Ta oli väga hea treener! Jään seda aega väga positiivselt meenutama.»

Selle nädala keskel Madridis algaval turniiril juhendab Kontaveiti juba Suurthal. «Sel tasemel, kuhu nüüd Aneti kutse peale satun, olen esmakordselt. Tema koostööpakkumine oli väga suur üllatus, võtsin selle rõõmuga vastu. Pikalt mõtlemata, sest see töö on põnev, aga ka väga suure vastutusega. Väljakutse, kus loodan enda teadmised ja oskused maksimaalselt Anetile välja pakkuda, ja oleks lihtsalt suurepärane, kui ta endale neist kasu leiab ja mängu üle kanda suudab,» vahendas Eesti esitennisisti koduleht Suurthali sõnu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles