Tanel Tein on Tartu korvpallis pettunud: treeneriks oleks vaja ühte Padaoru venda

Postimees Sport
Copy
Tanel Tein.
Tanel Tein. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Endine Tartu Ülikooli mängija Tanel Tein on ülikoolilinna korvpallis pettunud ning pakub, et praeguse seisu muutmiseks oleks klubi juhendajaks vaja ühte Padaoru venda, vihjates Andres Sõbra natuurile.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond lõpetas käimasoleva koduse liiga põhiturniiri eelviimasena ning kaotas veerandfinaalis Rapla Avis Utilitasele. Tudengikorvpalli edendamine on Teini sõnul Tartus absoluutselt arusaamatu projekt.

Tanel Tein Tartu Rocki meeskonnas 2006. aastal.
Tanel Tein Tartu Rocki meeskonnas 2006. aastal. Foto: MARGUS ANSU/PM/SCANPIX BALTICS

«Ei saa öelda kahjuks, vaid see on fakt, et tudengikorvpalli mudel profitasemel ei tööta. Mul on väga hea meel, et see lõpuks niimoodi välja tuleb. Lõpetaks selle tudengikorvpalli jutu ära ja asuks asja kallale nii nagu peab,» vahendas Teini sport.tv3.ee.

Tartuga viis korda Eesti meistriks tulnud Tein hindab klubi tegemisi mitterahuldavaks ja see ei puuduta mängijaid ja treenereid, vaid juhtkonda. Peatreener Toomas Kandimaa ja abitreener Tiit Sokk on Teini arvates tõsised treenerid, aga praegusel Tartul oleks etteotsa vaja hoopis teistsugust inimest. «Meil oleks vaja ühte Padaoru venda (Andres Sõber – toim.), kes võtab publiku kaasa, äratab uuesti selle asja üles,» arvas Tein.

Vaata täispikka videot tv3.ee-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles