Rallibossid tahavad publikuskandaalist hoolimata Horvaatiat mitmeks aastaks MM-sarja

Christopher Krutto
Copy
Horvaatia rallil küll publikut teoorias lubatud ei olnud, kuid rajaäärsed olid ometi neist lookas.
Horvaatia rallil küll publikut teoorias lubatud ei olnud, kuid rajaäärsed olid ometi neist lookas. Foto: Sophie Graillon via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC/Scanpix

Horvaatia ralli koralduskomitee juht Daniel Šaškin kinnitas, et seal võidakse MM-etapp sõita ka järgmisel kahel aastal.

Šaškin käis eile rääkimas Horvaatia telesaates «Otvoreno», kus avaldas, et rallibossidele võistlus meeldis. «Esimene leping sai sõlmitud 1+1+1. Täna pakkusid nad meile minimaalselt kaheaastast lepingut. See on tunnustus meie organisatsiooni raskele tööle,» sõnas korralduskomitee president.

«Olen kindlasti rahul, eriti meie tiimi tööga. Valmistusime selleks kaua ja nägime vaeva ning tegime lobitööd. Lõpuks läks meil õnneks ja saime võimaluse. Tegu on härra [Jean] Todti (Rahvusvahelise Autoliidu FIA president – toim) viimase ametiaastaga ja ta halastas meile,» jätkas Šaškin.

Samas on Horvaatia rallit kritiseeritud palju just seetõttu, et kui paberil ei olnud pealtvaatajad võistlusele lubatud, siis raja ääres oli neid tuhandeid. Šaškin tunnistas, et mõnes asjas on veel vaja tööd teha.

«Olin WRC Promoteriga pärastlõunal kohtumisel ja nad olid sarnaselt FIAga väga rahul. Nad olid üllatunud, sest nende sõnul töötasid asjad vahepeal nii, nagu me peaks seda rallit viiendat, mitte esimest korda,» lõpetas Horvaatia ralli pealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles