Kergejõustikulegend nimetas koroonaeitajaid herneajudeks

Christopher Krutto
Copy
Patrik Sjöberg 2011.aastal.
Patrik Sjöberg 2011.aastal. Foto: NIKLAS LARSSON / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN/Scanpix

Rootsi kõrgushüppelegend Patrik Sjöberg nakatus hiljuti koroonaviirusega, kuid on nüüdseks haiglast välja pääsenud. Viiruse eitajatele jagus tal karme sõnu.

«Näitan siin pilte hernepeade pärast, kes välja ilmusid, kui ma seadsin küsimärgi alla Göteborgi elanike suhtumise koroonasse. Ärkasin üles kaks nädalat pärast haigestumist ja ei tundnud oma keha enam ära. Esimestel päevadel ei suutnud ma liikudagi ja olin kaotanud väga palju kaalu,» alustas Sjöberg Instagrami pildile lisatud kirjeldust.

«Kuulsin, et intensiivravil oli patsiente, kes olid üle kolme nädala teadvusetult. Need idioodid, kes eitavad pandeemiat, peaksid rääkima inimestega, kes haiglas töötavad, sest nemad on tõelised kangelased. Idioodid tulid kohe välja jutuga, et koroona on pettus ja siis hakkasid seletama, et vaktsiin on halb. Ma nägin ja kuulsin, kui raske on koroonapõdejate seis. Õhku on äärmiselt raske saada ja sul on uppumistunne,» rääkis endine kõrgushüppaja.

«Mul olid endal sarnased sümptomid ja vere hapnikusisaldus madal. Mind pandi magama ja masinad hoolitseid minu eest. Mõistan nüüd, kui lähedal olin sellele, et ma ei pääse sellest eluga. Tänan kõiki, kes minu eest hoolitsesid,» oli 56-aastane Sjöberg tänulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles