Tänak otsib probleemile lahendust: vastasel juhul võib asi minna keeruliseks (4)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Ott Tänak ütles pärast Horvaatia rallit, et peab asfaldil Hyundai WRC-autot paremini tundma õppima, et vältida väljalangemist MM-tiitli konkurentsist.

«Mulle tundub, et selle autoga suudab asfaldil sõita ainult Thierry. See on alati nii olnud ja tundub, et ta on sellega päris harjunud,» rääkis Tänak intervjuus WRC kodulehele oma tiimikaaslasest Thierry Neuville'ist.

Eestlane ei osanud pärast võistlust selgitada, miks ta ei suutnud püsida teiste tippsõitjate tempos. Probleem tuleb aga kiirelt lahendada, sest tänavu sõidetakse veel kolm asfaldietappi, mis toimuvad Belgias, Hispaanias ja Jaapanis.

«Kindlasti me üritame, sest asfaldirallid moodustavad kalendrist suure osa. On oluline leida lahendused, vastasel juhul võib asi minna keeruliseks,» selgitas Tänak tänavu MM-tiitli konkurentsis püsimist.

Hyundai sõitja siiski toonitas, et üldiselt pole tal asfaldirallide vastu midagi ning need meeldivad talle. «See polnud selline esinemistase, nagu oleksime sellele rallile tulles oodanud või lootnud. Mulle meeldivad asfaldirallid, kuid terve nädalavahetus sõitsin mugavustsoonist väljaspool.»

Saarlane lõpetas eelmisel nädalal toimunud kolmanda MM-etapi neljandana ning jäi kiiruselt alla esikolmikule. Toyotad võtsid asfaldirallil kaksikvõidu, esikoht kuulus Sebastien Ogier'le, vaid 0,6 sekundiga kaotas talle Elfyn Evans. Kolmanda koha näpsas Neuville.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles