Tehva meenutas, et Pohlak soovis tema abi FC Flora juhtimisel ja Lilleküla staadioni päästmisel

Postimees Sport
Copy
Kuno Tehva.
Kuno Tehva. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju president Kuno Tehva rääkis ETV «Pealtnägijas,» et 2006. aastal küsis Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) president Aivar Pohlak temalt abi seoses Lilleküla staadioni päästmisega ja FC Flora juhtimisega.

«Lilleküla staadion oli põhimõtteliselt libisemas Aivar Pohlakul käest ja see oli võib-olla päevade või tundide küsimus. Kohtumine toimus Flora kontoris Lilleküla staadionil ja selle sisu seisnes selles, et Aivar Pohlak tegi mulle ettepaneku tulla ja aidata juhtida FC Florat,» meenutas Tehva «Pealtnägijas,» vahendas ERR Sport.

«Teine küsimus oli tal, et kas saaksin läbi oma partnerite Araabia Ühendmiraatides aidata päästa Lilleküla staadioni. Mul kahjuks ei olnud selliseid võimalusi, muidu ma kindlasti oleks seda kaalunud,» lisas Tehva.

«Pealtnägijas» avaldati ka EJL kommentaar Tehva öeldule. Nende hinnangul tekkis väärtuskonflikt Tehvaga 2012. aasta narkoskandaali ajal. «Jalgpallis on Kuno Tehva tänaseks tuntud kui tegelikkusega vastandmärgiliste muljete looja ja teiste ärakasutaja,» seisis EJL kommentaaris.

EJL ja Nõmme Kalju vahel on kired lõkkel olnud pikemat aega. EJLis on klubi kohta pooleli distsiplinaarasi ning samuti pole head suhted alaliidu presidendi Pohlaku ja Kalju pealiku Tehva vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles