Venno: kodus mängime alati hästi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas.
VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno (paremal) meeskonnakaaslastega punkti üle rõõmustamas. Foto: CEV

«Viimased mängud on suhteliselt lihtsalt läinud, seega arvan, et oleme play-off’ideks valmis,» ütles Saksa võrkpalliklubis Vfb Friedrichshafen mängiv Oliver Venno.



Võrkpalli Euroopa Meistrite liiga jaoks ja eriti Eesti viimaste aegade parima võrkpalluri Oliver Venno koduklubi jaoks jõudis täna kätte otsustav aeg. Vana Maailma 12  parima hulka jõudnud meeskonnad alustavad armutut väljalangemisvooru.

Venno läheb oma koduklubi ridades täna õhtul Kesk-Euroopa aja järgi kell 20 vastamisi prantslaste Tours VBga.

«Anname endast parima ja vaatame, mis tulemas on, » sõnas Venno, mööndes, et play-off’ideks ei ole meeskond kuidagi eriliselt püüdnud valmistuda. «Kõik on täpselt samamoodi nagu ikka, tavalised treeningud.»

Venno sõnul on Vfb Friedrichshafeni pallurite tervis kõigil üldjoontes korras. Vaid kanadalasest nurgaründaja Thomas Jarmoc jäi üleeile trennist tõve tõttu kõrvale. «Ise olen enam-vähem,» sõnas Venno, lootes et ka play-off’i üles antud Jarmoc terveneb.

Play-off’i vastase Tours VB kohta Vennol palju infot ei olnud. Videoanalüüs seisis pärast vestlust Postimehega alles ees. Varem pole eestlane selle Prantsuse klubiga mänginud. Vfb Friedrichshafeni klubil  iseenesest on  nendega kogemus olemas – 2007. aasta finaalis Toursi võideti. Ent aeg on edasi läinud, meeskonnad muutunud – täna õhtul algab kõik seisult 0:0 ning edasipääseja otsustab kaks kohtumist.

Oliver Vennole ei ole päris meeltmööda see, et esimene ellujäämismäng peetakse Friedrichshafeni koduväljakul. «Kõige tähtsam mäng on ikka teine kohtumine ja üldiselt on hea, kui see tuleb kodus,» rääkis ta, «järgneb ju vajadusel ka kuldne geim ja seda on oma väljakul parem mängida.»

Seekord tuleb esimene kohtumine Vfb Friedrichshafeni klubi koduväljakul. Loomulikult on meeskonna sihid kõrged ja pääs kuue parima hulka miinimumeesmärk. «Eks paistab, kuidas see välja tulema hakkab,» nentis Venno, «aga kodus oleme ikka head olnud, siin tahame kindlasti võita.»

Korduskohtumine Tours VB kantsis peetakse täpselt nädala pärast, järgmisel kolmapäeval.

Kodumaale loodab Oliver Venno naasta alles aprillis. «22. aprillil on viies finaalmäng,» visandab ta parema stsenaariumi, halvemal juhul tuleb tal juba pärast 15. aprilli hakata kodu poole vaatama.

Saksamaa meistrivõistluste põhiturniiril on Venno koduklubil pidada veel neli kohtumist, siis algavad ka seal väljalangemismängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles