Paul Aron ootab etapivõite, teekond F1-sarja jõudmiseks on lihtne ja selge

Karl Mihkel Eller
Copy
Mai on Paul Aronil tihe, sest FREC-sarjas sõidetakse kolm etappi, neist üks kuulsal Monaco tänavaringrajal.
Mai on Paul Aronil tihe, sest FREC-sarjas sõidetakse kolm etappi, neist üks kuulsal Monaco tänavaringrajal. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alanud hooaeg on Formula Regional EM-sarjas (FREC) sõitvale Paul Aronile F1-sarja unistust silmas pidades väga oluline. 17-aastase Mercedese F1 noortemeeskonna kasvandikul on kuninglikku sarja pääsemise siht selge ja «lihtne».

«See aasta tuleb võita, siis edasi F3-sari võita ja siis võita F2-sarja meistritiitel. Väliselt midagi keerulist ei ole – tuleb sarju võita ja teha head tööd,» näitlikustas Aron oma võimalikku teekonda unistuste vormelisarja.

Seitse aastat järjest F1-sarja võistkondlikuks meistriks kroonitud Mercedese meeskonna tiimipealiku Toto Wolffi telefoninumbrit eestlasel pole, kuid tiimi tähtsate ninadega on Aron pidevalt kontaktis. «Totot ma olengi ainult ühe korra näinud, aga noortetiimi mänedžeriga olen pidevas suhtluses. Koroona tõttu on suhteliselt keeruline kokku saada, sest me ei saa tehastesse minna ja väga paljud üritused on ära jäänud,» viitas Aron epideemiast tingitud probleemidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles