Taimsoo: meeskondlikult saime suurepäraselt hakkama, soliidne tulemus arvestatavate vastaste vastu

Christopher Krutto
Copy
Eesti neljapaat Zagrebi MK-etapil.
Eesti neljapaat Zagrebi MK-etapil. Foto: Maailma sõudeliit.

Eesti paarisaeruline neljapaat võitis Zagrebis peetud hooaja esimese MK-etapi. Esisõudja Kaspar Taimsoo sõnul on viimasel ajal rõhutud tehnilisele tööle ja see kandis täna vilja.

Eesti neljapaat koosseisus Jüri-Mikk Udam, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Taimsoo püsis esimesed 1500 meetrit Poolaga koos esiotsas. Kuigi algselt oldi mõne meetriga maas, siis lõpusprindis olid meie mehed tugevamad.

«Meeskondlikult saime suurepäraselt hakkama,» tunnistas Taimsoo. «Viimased kolm kuud on põhirõhk olnud üldiselt tehnilisel tööl, et paatkond koos töötama saada. Selles osas olid Euroopa meistrivõistlused hea märk. Täna saime tõepoolest mitte kõige tugevamas seltskonnas, aga arvestatavate konkurentide vastu kirja soliidse tulemuse,» lisas ta.

Eesti Sõudeliidu peasekretär Robert Väli ütles, et kuigi paarisaeruliste neljapaatide konkurentsis oli võistlustules vaid seitse meeskonda, siis võidu väärtust see kuidagi ei mõjuta.

«Keegi eksperimenteerima ei hakka ja kui keegi suure paadi välja saadab, siis seal on ikkagi tegijad. Seitse pole liiga palju, aga kõik vastased, kes meil olid, on meie igakordsed konkurendid ja kõigile võib kaotada. Moraalile ja enesetundele oli see väga hea süst,» rääkis Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles