Operi värav aitas Roda veerandfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Operit ajab taga türklaste keskkaitsja Servet Cetin, hüüdnimega "karukägistaja".
Andres Operit ajab taga türklaste keskkaitsja Servet Cetin, hüüdnimega "karukägistaja". Foto: Raigo Pajula

Eesti vutikoonidlase Andres Operi värav aitas tema koduklubi Kerkrade Roda Hollandi karikasarja 1/8-finaalis raske 2:0 võiduni FC Liendeni üle.

Madalamates liigades mängiv amatöörmeeskond  Lienden oli eelmises ringis juba välja löönud Vitesse Arnhemi ning suutis ka Rodale kuni lisaajani väärikalt vastu panna, vahendab soccernet.ee.

Väravateta lõppenud normaalaja järel tegi kõrgliigaklubi oma paremuse selgeks alles lisaajal, kui Marcel de Jong nad 92. minutil lõpuks ette viis ning Oper viis minutit hiljem lõppseisuks 2:0 vormistas.

Eesti koondise läbi aegade resultatiivseim mängija pääses Roda eest väljakule taaskord alles vahetusest, kuid sekkus seekord juba avapoolaja lõpus.

Hollandi karikasarja ehk KNVB Bekeri veerandfinaale peetakse märtsi alguses. Ragnar Klavani koduklubi Almelo Heracles on sel hooajal juba konkurentsist välja langenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles