VIDEO Punktirekordi püstitanud Kotsar: eksisime palju kergetel visetel

Karl-Joosep Küngas
Copy

Maik-Kalev Kotsar tegi täna oma profikarjääri säravaima etteaste. Hamburg Towersi kaotusmängus Crailsheim Merlinsi vastu jäi eestlase arvele 26 silma. Ennast ta siiski pärast kohtumist liialt esile ei tõstnud.

Saksamaa kõrgliiga üheks parimaks keskmängijaks peetav Kotsar tegi ise suurepärase kohtumise. Tema väljakult teele saadetud 16 viskest jõudis sihile koguni 12. Hamburgi kahjuks ei olnud Kotsari kaaslastel temaga võrreldav viskepäev ning seda tunnistas ka eestlane ise, kellelt uuriti pärast, mis jäi puudu Crailsheimi vastu.

«Ma pole küll pilku statistikasse heitnud, kuid võib öelda, et me ei visanud just kõige paremini. Eksisime palju lihtsatel ja täiesti vabalt sooritatud visetel. Sellele vaatamata olen väga uhke meeskonnakaaslaste üle, kes andsid endast igas olukorras kõik ja võitlesid kõvasti samuti korralikult kaitses,» alustas Kotsar hinnangut tänasele mängule.

Nii Hamburg kui ka Crailsheim on juba taganud koha play-offis. Seda, et mõlemad seda kohta väärivad tunnistasid nii Kotsar kui ka teda küsitlenud ajakirjanik. «Mõlemad meeskonnad tulid mängule, et endast kõik anda. Mängime mõlemad väga agressiivset mängu ja valmis kõikidega võitlema,» jätkas Kotsar.

Hamburg paikneb hetkel liigatabelis seitsmendal kohal, mis tähendaks, et praeguse seisuga minnakse veerandfinaalis vastamisi Berliini Albaga, kellest põhihooajal kahel korral jagu saadi. Liiga palju Kotsar sellistele asjadele hetkel ei keskenud. «Võtame ühe mängu korraga. Järgmisena mängime juba Göttingeniga ja lähme neid kindlasti võitma,» lõpetas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles