Manchester Unitedi supertäht: treeneri asemel paneksin end pingile

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Jalgpallimaailma üks hinnatumaid poolkaitsjaid Paul Pogba tunnistas, et kui võistkonnal temata paremini läheb, võiks ta jääda ka pingile. 

Arutelu algas sellest, et Canal+ tõi prantslasele välja karmi statistika. Nimelt teenib Pogba algkoosseisu kuuludes Manchester United keskmiselt 1,9 punkti mängu kohta. Kui ta aga pingile jääb, on see näitaja 2,2. 

«Seega tuleks mind pigile istutada! Ma pole seda statistikat näinud, aga kui võistkonnal minuta paremini läheb, tuleks sellele mõelda. Treeneri asemel jätkasin end vahetusse,» rääkis Pogba siiski üsna lõbusal toonil. 

«Igal juhul on see mulle suur väljakutse. Loodan, et suudan statistika ümber pöörata. Loodan, et minuga koos hakkame üha rohkem mänge võitma,» lisas ta tõsisemalt. 

28-aastase palluri roll on viimasel ajal veidi muutunud. Bruno Fernandesi lisandumise järel hakkas Pogba mängima madalamal, mis tähendab ka rohkem keskendumist kaitsele. 

«Kuigi olen väravast kaugel, üritan otsustavalt mängida. Mul on ka muid häid omadusi, kui värava löömine või otsustava söödu andmine. Olen langenud madalamale ja pingutan kaitses. Ütleme, et täidan N'Golo Kante rolli. Tunnen end hästi,» märkis Pogba. 

Tervikuna on Unitedil käsil korralik hooaeg. Inglismaa kõrgliigas liigutakse teise koha suunas, Euroopa liigas ollakse väga lähedal finaali jõudmisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles