Puerto Rico poksitähte süüdistatakse raseda naise jõhkras tapmises

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Puerto Ricos tulid inimesed  Keishla Rodriguezi jõhkra mõrva tõttu meelt avaldama. Esiplaanil on tapetud naise õde Bereliz Nichole.
Puerto Ricos tulid inimesed Keishla Rodriguezi jõhkra mõrva tõttu meelt avaldama. Esiplaanil on tapetud naise õde Bereliz Nichole. Foto: Thais Llorca/EPA/SCANPIX

Puerto Rico poksijat Félix Verdejo süüdistatakse raseda naise jõhkralt tapmises. 27-aastane poksija andis end eile FBI-le üles.

Keishla Rodríguezi surnukeha leiti neljapäeva hommikul Puerto Rico pealinna San Juani ühe silla alt. Süüdistuse kohaselt süstis poksija rasedale naisele teadmata ainet, misjärel sidus tema jalad ja käed traadiga kinni, lisades keha külge ka raskuse. Seejärel viskas ta naise sillalt alla ning tegi tema suunas veel mitu lasku.

Felix Verdejo.
Felix Verdejo. Foto: Bebeto Matthews/AP

Rodriguezi perekonna sõnul ootas naine poksija last, kuid nad ei olnud omavahel avalikult suhtes. Verdejo on hoopis abielus Puerto Rico suunamudija Eliz Marie Santiagoga ning neil on kaheaastane laps.

Enne oma kadumist jõudis Rodríguez helistada oma emale ning teatas, et Verdejo tuleb tema juurde ning nõuab rasedustesti tulemust. Tapetud naise vanemate sõnul teadsid Verdejo ja Rodriguez teineteist põhikoolist saati.

Verdejo osales 2012. aasta Londoni olümpial, kus sai kergkaalus viienda koha. Samal aastal tegi ta profipoksi debüüdi. Profikarjääri jooksul on ta võitnud 27 ja kaotanud 2 matši. 2015. aastal võitis ta WBO Latino kergkaalu meistrivöö ning kaitses seda kuuel korral.

Viimati poksis ta 2020. aasta detsembris, kui kaotas WBO kontinentidevahelises tiitlimatšis jaapanlasele Masayoshi Nakatanile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles