Rikas ja vaene pommitaja ehk Vollemeeste eriilmelised hooajad

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Karli Allik (vasakul) ja Oliver Venno liikusid välisklubides eri radu mööda.
Karli Allik (vasakul) ja Oliver Venno liikusid välisklubides eri radu mööda. Foto: Margus Ansu

Kui Eesti võrkpallikoondise diagonaalründajal Oliver Vennol (31) jäi äsja seljataha edukas hooaeg Araabia rahaliigas ehk Kataris, kus ta krooniti ühe hooajaga kahel korral riigi meistriks, siis kaheaastase pausi järel taas rahvus­esindusse murdnud nurgamees Karli Allik (24) pallis tänavu piiri taga täieliku kommiraha eest.

Etteruttavalt tuleb öelda, et tegelikult pole Postimehel ülevaadet mängumeeste kontoseisust ning me ei oska nende majanduslikku seisu kommenteerida. Kuid hooajale tagasi vaadates sobib säärane kergelt utreeriv pealkiri suurepäraselt.

Tunamullu maailmas valla pääsenud koroonaviirus pani juba aastaid Eesti võrkpallitaeva üheks eredamaks täheks olnud Venno eelmisel suvel veidi keerulisse olukorda. Viis aastat Türgis lammutanud ja tänu sellele ka kenakese kopika taskusse pistnud diagonaalründaja läks suvele vastu lepinguta. Et varasemast oli Venno saanud valusa õppetunni, kui jäi liiga kauaks üht Itaalia klubi pakkumist ootama ning lõpuks sai valusalt vastu näppe, ei tahtnud ta midagi juhuse hooleks jätta ning võttis vastu esimese aktsepteeritava pakkumise. Nõnda lõigi ta käed Katari kõrgliigaklubi SC Police’iga ning pani paljusid kukalt kratsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles