Video ⟩ Saarlased olid alistamatu Paide vastu lähedal suurüllatusele

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sekou Amadou Camara pealöögid osutusid Paide jaoks täna hädavajalikuks.
Sekou Amadou Camara pealöögid osutusid Paide jaoks täna hädavajalikuks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli kõrgliigas peeti täna küll ainult üks kohtumine, kuid see pakkus närvikõdi ja põnevust mitme eest. Nimelt tuli tabeliliidril Paide Linnameeskonnal kurja vaeva näha, et Kuressaarest viigipunktiga koju naasta. 

Paide oli kohtumise alguses küll selgelt aktiivsem ja üritavam pool, kuid mänguskoori avas sellest hoolimata Kuressaare. 19. minutil jõudis nurgalöögist sihile Mattias Männilaan. 

Neli minutit hiljem vaatas tabloolt vastu juba viigiseis, kui Sekou Amadou Camara virutas samamoodi nurgalöögist oma Premium liiga esimese värava. 1:1 viigiseisult ka riietusruumi siirduti. 

Teisel poolajal ei lasknud väravad ennast kaua oodata, juba 47. minutil sahises võrk taas, kui Silver Alex Kelderi kauglöök Mattias Sapi jaoks püüdmatuks osutus. Suurüllatust saarlastel siiski sepistada ei õnnestunud, sest 81. minutil jõudis peaga taas sihile Camara. Seda taas nurgalöögist.  

Kuigi kolm võidupunkti jäi täna Paidel saamata, jätkavad nad Premium liiga tabeli tipus. Kaotusekibedust klubi tänavu tundnud pole ja üheksa mänguga on neil koos 23 punkti. 

Ühe enampeetud mängu juures edestatakse Levadiat nelja silmaga. Tõsi, Paidega samas tempos on siiani liikunud ka neljandal kohal paiknev Flora, kel on lihtsalt koroonapiirangute ja eneseisolatsioonide tõttu teistest vähem mänge peetud. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles