Schumacher kaitses Bottast: Mercedesel pole mõtet teda keset hooaega minema saata

Christopher Krutto
Copy
Möödunud aasta Sakhiri GP, kus Valtteri Bottase (ees) tiimikaaslaseks oli noor britt George Russell.
Möödunud aasta Sakhiri GP, kus Valtteri Bottase (ees) tiimikaaslaseks oli noor britt George Russell. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP

Endine vormel 1 sõitja Ralf Schumacher usub, et vaatamata kuulujuttudele Valtteri Bottas tänavu oma kohta veel Mercedese tiimis ei kaota.

Praegu vormelieksperdina töötav Schumacher usub, et keset hooaega tiimi koosseisu muutmine tekitas ainult segadust. «Pole mõtet Bottast hooaja jooksul välja vahetada. Muidugi ei ole ta nii tugev kui Lewis Hamilton, aga vähesed on Lewise sugused,» rääkis endine piloot F1-insider-ile.

«Pärast Imolat võitis Bottas Portugali kvalifikatsiooni. On liiga vara mingisugusteks järeldusteks selle hooaja kohta. Lisaks tekitavad hooaja keskel tehtud sõitjate muudatused tiimides segadust, mitte ei aita neid. Ma ei usu, et Hamilton oleks õnnelik, kui tema tiimikaaslaseks saaks [George] Russell,» lisas legendaarse Michael Schumacheri vend.

Ta jagas kommentaare pärast seda, kui Inglismaa väljaanne Daily Mail kirjutas oma allikatele tuginedes, et Russell võib juba hooaja keskel Bottase välja vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles