Malcolm Wilson edastas rallisõpradele rahustava sõnumi

Postimees Sport
Copy
Malcolm Wilson (vasakul) ja Markko Märtin.
Malcolm Wilson (vasakul) ja Markko Märtin. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

Äsja saabus teade, et Hyundai ostis M-Spordilt üle inseneri Christian Loriaux', kes on rallimaailmas hinnatud ekspert. Viimaste tiimi omanik Malcolm Wilsoni sõnutsi see nende elu oluliselt ei mõjuta. 

«Christian on olnud M-Spordi lahutamatu osa üle 18 aasta. Kuigi ta alustas Hyundais tööd 2022. aasta WRC-programmi konsultandina, jääb ta seotuks ka M-Spordiga. Kui taas võib reisima hakata, sõidab ta Pikes Peak mäkkesõidu võistlustele, kus ta tegeleb GT3 autoga. Edaspidi jääb ta samuti selle valdkonnaga seotuks,» rääkis Wilson. 

«M-Spordi Fordi WRC-programmi vaatab nüüd üle Chris Williams ja tema tiim. Nii et see muudatus ei mõjuta meie arendustööd kuidagi.»

Ta lisas: «Olen täiesti kindel, et Christian annab Hyundaile kõvasti juurde ja soovin talle edu. Aga sellega pole kindlasti tema teekond M-Spordis lõppenud.»

Loriaux alustas M-Spordis tööd 2002. aastal. Ta on tegelenud uute masinate ehitamisega. Üheks tema märkimisväärseimaks saavutuseks on Ford Focus RS WRC03 auto, millega omal ajal noppis karjääri esimese võidu Markko Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles